17 Haziran 2020 Çarşamba

Mavi Gülün Anlamı Nedir?


Çoğumuz doğada kırmızı gül beyaz gülü duymuşuzdur. Doğada çok da bilinmeyen bir de mavi gül vardır. Bu gül farklı rengi ve görüntüsü ile birlikte bizlere ayrı bir hava katacak bir çiçektir. Bu çiçeğin en büyük özelliği az bilinmesi olduğu içindir kıza beyaz ve kırmızı güller vermek ayrı mavi gül vermek çok ayrı bir ortam oluşturur. Mavi gülün hikâyesi ve anlamını sizlere geniş bir şekil de anlatalım sevgilinize veya kartınıza bu gülü verdiğiniz zaman size anlamı nedir diye sorarsa zor da kalmayın ve rahatça anlatıp onu daha çok etkileyin. Bir gülü vermekle anlamını anlatmak ve sonra vermek çok farklıdır.




Mavi Gülün Anlamları


 Mavi gülün iki tane büyük anlamı vardır ama siz kıza verirken hangi anlamda verecekseniz size kalmış bir durumdur biz ikisiniz de anlatalım sizlere.
Mavi gülün olumsuz anlamı karşıyla olan ilişkiniz de imkânsızlıktır.  Bu imkânsızlık gülün anlamıdır ama karşıya verdiğiniz zaman sizin yani ilişkiniz için olan anlam durumuna gelecektir. Onun için gülü verirken dikkat edin. Diğer anlamı ise tam tersi tutkuyu bağlılık ve aşırı yoğun olan aşkı anlatır bu da olumlu anlamıdır. Sizler için olumlu anlamı daha önemlidir diyorum siz hangi anlamda vermek isterseniz hikâyenin o yönünü baskılı bir şekil de anlatın ve ondan sonra gülleri verin.

Mavi Gülün Hikâyesi


Bilinen 4 gülün de birbirinden ayrı hikâyeleri vardır. Bu hikâyeler gülü gül yapan durumdur. Sizler için mavi gülün hikâyesini yazalım.
Bağdat’ta yaşayan rüya ve hayal adında iki âşık vardır. İsimleri bile birbirine aşklarının ne kadar umutsuz olduğunun en büyük kanıtıdır. Hayal rüyayı ilk gördüğünde bu kadar güzel bir kız olabilir mi? Diye düşünmeye başlar bu düşünceler yoğunlaştıkça içindeki tutku büyür büyür ve alev alev yanmaya başlar. Kızın bundan haberi yoktur. Olsa da hayal gibi bir fakire kendini kaptıramaya niyeti yoktur. Hayal sürekli kızın etrafında dolanır ve bir gün ona açılır. Kız hayalin fakir olduğunu öğrenince ondan nefret eder ve hayal ise aşkıyla yanar yanar. Sonun dada aşkından ölür. Hayalin mezarının etrafında mavi güller açar ama bu güller de tutkuyla âşık olur alsa kavuşamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder