25 Haziran 2020 Perşembe

Söz Çiçeği Konusunda Püf Noktalar


Aşk dünyanın en güzel olayıdır. Bir insanın başka bir insanı ömür boyu kalbinde taşımasından daha güzel bir olay dünyada var mıdır? Bu insanlarımız aşklarını ayrı ayrı değil tek çatı altında birleştirmek için evlenmeye karar verirler. Ülkemizin bazı örf ve adetleri vardır ve bu örf adetlerden bir tanesi de kız isteme olayıdır. Kız isteme damadın tuzlu kahve içmesi bunlar olmazsa olmazdır. O damat tuzlu kahveyi içerken bütün millet kahkaha atacak illaki. Bu örf ve adetlerden bir tanesi de kız isteme çiçeğidir. Kız istemeye giderken eli boş gitmek olur mu asla olmaz. Sonra kapıdan içeri girmeden gelin adayı suratını asar ve kimse güldüremez. Peki, hangi karakterde olan kişiler nasıl çiçekler bekler hangi türden hoşlanırlar.




Esmer Kadın Ve Kız İsteme Çiçeği


Esmer kadınlar çok hassas ve duygusal yapılı kişilerdir. Belli etmeseler de bir güle razı gibi dursalar da işin aslı çok farklıdır. Bu kişiler kız isteme çiçeğinde gösterişe ve lükse çok önem verir. Nasıl bir iş çıkarılabilir. Kıs istemeye orkide alıp gitmek de olmaz. Siz yine gül alın alın ama sayısına çok dikkat edin ve renkleri beyaz kırmızı kombininden yapın. Bu şekil de büyük ve gösterişli çiçeğe esmer kadınlar bayılırlar.

Sarışın Kadın Kız İsteme Çiçeği


Sarışın kadınlar esmer kadınlar kadar gösterişe meraklı değildir ama olursa da asla yok demezler. Yani size kalmış bir durum maddiyatınız iyiyse şöyle menekşelerden sarı papatyalardan ve ortasına konacak güllerden harika bir tasarım yapabilir ve işe 10 -0 gibi farklı bir skorla başlayabilirsiniz. Şimdi ya kız isteme de menekşe gibi çiçeklere olur mu diyenlere bir şey diyelim. Kapıyı açacak size sarı tende ve açık renkte elbiseler tercih edecek bir canlandırın elinde kırmızı gül mü o tenini açan menekşe papatya gül karışımı çiçek mi karar sizin.

Sizler için vereceğimiz en güzel püf nokta budur bizimkiler sadece örnekti sevdiğinizi sizden iyi kimse tanıyamaz ve onun isteklerini en iyi siz bilirsiniz. Bu yazıdan sonra karakterini test edin ve ne sevdiğine karar verip ona göre alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder