12 Mayıs 2020 Salı

Camgüzeli Çiçeği


İnsanlar bu hayatta yaşarken sadece mutluluk için gelememiş varlıklardır. Bu varlıklar stres gibi büyük sorunlar yaşarlar. Bu sorunları aşmak için birçok yol vardır bu yollardan bir tane de börtü böcek ve toprak gibi insan vücudundan elektriği alacak işlerle uğraşmaktır. Sisler bir doktora gittiğiniz zaman size direk antidepresan hapı verirler bu hapla birlikte vücudunuz daha çok genleşir ve bu hapların uzun zamana yayıldığı zaman stres gibi sıkıntıyı yaşatan durumlarınıda göz ardı etmeden bu işe girişmek gerekir. Hadi size camgüzeli çiçeğini anlatalım yani halk arasında bilinen ismi ile kına çiçeği. Karakter özelliği olarak sizlerin uğraşını isteyen ve bu uğraşı zorlamadan bekleyen bir çiçektir.



Toprak Özelliği


Bu çiçek akıllı bir varlıktır ve sizle azla karşı karşıya gelmez. Bu nede emektir. Sizin sevginiz için uğraşacak kadar hissiyatları olan bir çiçektir.  Bu çiçek beslenmesi kolay bir çiçektir yani sizi uğraştıracak olan onun ilgiyi sevmesidir. Bu çiçeği ekmek için çokta özelliği olan bir çiçeğe ihtiyaç yoktur. Yani standart bir toprakta sizlerin işini çok rahat görür. Bu çiçeğin toprak özellikleri arasında vitamin isteme özelliği sizler için çok mühimdir. Nasıl yapacağız bu meseleyi ki çok önemli bir meseledir bu. Sizler çiçeği ektiniz ilk zamanlarda toprakta bu özellik yani güç zaten mevcuttur ek olan sonradan vitamin eklemektir. Ortalama 20 günden sonra toprağa vitamin vermeye başlayın. Bu8 vitaminleri gübre olarak ziraat mühendislerinden alabilirsiniz.

Sulama Özellikler


Çiçeğimiz suyu çok seven bir çiçektir ama bu onun sudan tamamen bağımsız büyüdüğü anlamına gelmez. Yani suya da ihtiyacı vardır. Bu suyu nasıl sağlayacaksınız. Toprak kurudukça yapacaksını9z. Toprak kurumaya başlayınca suyunu verin ve tekrar kuruyana kadar bekleyin sulamak için sadece vitamin verdiğiniz zaman biraz suyu sıklaştırmanız gerekecektir.

Güneşlenme Özelliği


Çiçeğimizin adı cam çiçeği. Bunun ona isim veren karakter özelliği ihtiyaçları ile doğru orantılı bir çiçektir. Bu çiçek hem güneşi sever hem de dikkatli güneş ışığı ister. Onu direk güneşin altına koyduğunuz zaman sıkıntı çekecektir ama bir camın altında güneş ışığı verirseniz o daha mutlu olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder