30 Mayıs 2020 Cumartesi

Hangi Çiçek Hangi Kadına Hitap Eder?


Kadınlar için çiçekler çok önemlidir ve onlar çiçeklere bayılır. Erkeklerde çiçek sever ama hediye olarak çiçek alınca kadınlar kadar mutlu olmaz. Hepimiz ilk buluşma da veya canımız isteyince eşimize sevgilimize çiçek alırız. Bazen çok mutlu olsalar da bazen o kadar mutlu olmaz ve mutlu olmuş gibi hareketler yaparlar. Biz de bu yapmacılığı çok kolay anlarız ve illa ki üzülürüz. Bu konu da kadınların suçu yoktur kadınların karakterleri ten renkleri saç uzunlukları hep bize bilgi verir ancak biz bunu bilmediğimiz için konuyu anlayamayız. Bu yüzden karşımız da bulunan her kadına gül papatya ve ya orkideyi rast gele alırız. Bu doğru değildir ve biz sizi imdi bilgilendireceğiz.



Esmer Kadınlara Hangi Çiçekler Hitap Eder?


Ülkemiz de oldukça çok esmer kadın vardır. Bu kadınlar hangi çiçeklerden hoşlanır? Diye çok düşünmeye gerek yok yazımızı okumanız yeter. Esmer kadınlar öncelikle gülü seven kadınlar arasında kesinlikle vardır. Yani gül almak da ısrarcı iseniz esmer kadınlara alabilirsiniz. Bu konu da da kilit noktalar vardır. Gülün birçok rengi varken hangisinden alam gerek diye düşünme geliyor insanın aklına bir de çiçekçilerin satmak için kafa karıştırmaları yok mu iyice allak bullak ediyor bizleri.
Esmer ve ciddiyetten hoşlanan kadınlara beyaz gül alın onların favorisi her zaman beyaz güldür ve kırmızıyı severler ama beyaz gül onların karakterlerini yansıtır. Sizler için özellikle ilk buluşma konusun da çok çok önemli bir artı olacaktır beyaz gül.
Esmer ve uzun saçlı kadınlar kesinlikle romantizme bayılır ve onlar için kırmızı aşk kokan bir çiçektir. Sizler kırmızı gül almaktan başka çaresi olmayanlardansınız.
Esmer ve kısa boylu kadınlar da tercih olarak kırmızı gülü seviyor ve onlara da kırmızı gülle gidin bu işi bildiğinizi kesinlikle onlara gösterin.
Kısa saçlı esmer kadınlar da biraz bu iş değişiktir. Kadınlar saçlarını çok sever ve bu saçı kesmek uçta kadınlara has bir olaydır. Onları beyaz bir çiçek yâ da kırmızı etkilemez onlara çiçeklerden bir görsek şov yapmanız gerekmektedir. İster bu gülleri karma halde verin isterseniz papatya güle karışımı yapın ama uçta bir görünümü olmadıkça sadece yalandan mutluluk gösterecektir.

Sarışın Kadınlara Hangi Çiçekler Hitap Eder?


Sarışın kadınlar esmerlere göre daha karışık kadınlardır. Onlar çok kararsız bir yapı da olmakla birlikte çok çabuk da fikir değişebilir. Şimdi düşünelim bu kadar çabuk değişen kadınları nasıl etkileyebilir, hangi çiçekleri alabilirim.

Sarı Saçlı Ve Uzun Boylu Kadınlar Hangi Çiçekleri Sever?


Bu kadar karmaşanın olduğu sarışın kadınlar için de en rahatı ve sakini olan sarışın ve uzun boylu kadınlarımız için onları düşünmeniz yeterlidir. Ne alırsanız alın onlar mutlu olmayı bileceklerdir. Yine de onlar için de ağır olan bir çiçek türü vardır. O da menekşelerdir. Bunu çok az bilen erkek olmakla birlikte menekşelere bayılırlar. Siz papatya alsanız da onlar mutlu olacaktırlar ama menekşeyi unutmayın. Sarı tenlerine ellerin de çok yakışacak ve bunu da söylediğiniz zaman 10-0 önde başlarsınız.

Sarışın Ve Kısa Boylu Kadınlar


En zor beğenen kadınlar oldukları için bu işi çözmek çok kolay olmayacaktır. Bize göre4 tercihleri orkide olsa da bir bakmışsınız onu da beğenmemiş olabilir onun için yapmanız gereken onun konuşmalarına ve karakterine çok dikkat etmeniz ve hangi çiçeği verirseniz verin onu yüceltecek sözler ve çiçeğin yanın da hediye vermek zorundasınız. Bu şekil de onları etkilemek konusunda birden fazla artınız olur.

Kızıl Kadınlara Hangi Çiçek Hitap Eder?


Kızıl saçlı ve tenli kadın sadece yüzde 6 civarında olmakla birlikte en kolay ve duygusal kadınlar kızıl saçlı olan kadınlardır. Dikkat edin saçını kızıla boyayan kadın kızıl değildir. Yanlış anlayıp başka çiçek almayın. Kızıl kadınlar papatyaya bayılır ama onların asıl sevdiği anlı çiçek yani koparılmamış çiçektir. Sizin böyle şansınız yoksa papatya ve ortalara güller serpiştirilmiş bir buket papatya ile onun yanına gidip onu etkileyebilir yâ da eşiniz ise eve giderken alıp onun yorgunluğunu almayı ve çok mutlu bir kadın yapmayı başarabilirsiniz.
Unutmayın dünya da her şeyin   bir anlamı ve manası vardır. Sizler bu anlamları bildiğiniz kadar rahat yaşarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder